Goedkoop naar Istanbul

Een reis naar Istanbul hoeft niet duur te zijn. Goedkoop naar Istanbul reizen kan bijvoorbeeld vanaf Eindhoven, Rotterdam en Schiphol. Veel bekende touroperators hebben regelmatig leuke aanbiedingen voor een stedentrip naar Istanbul. Voor relatief weinig geld heb je dan een vliegticket en hotel.

Je kan de aanbieders makkelijk met elkaar vergelijken. Je moet alleen even weten bij wie je het best terecht kan en hoe je de aanbiedingen vindt. Een van de goedkoopste aanbieders is Arke. Je kan daar de stedentrips vinden voor minder dan 200 euro per persoon voor vier nachten verblijf. Corendon is een goede tweede. Als je daar zoekt, rangschik dan de resultaten per prijs. Let er trouwens op dat Arke speciale adminstratiekosten in rekening brengt (20 euro). Corendon rekent 25 euro extra kosten.

Zodra je een keuze maakt, dan zal je wel zien dat de prijzen weer wat anders zijn. Dat komt door de data die dan weer anders zijn. Je kan het beste daarom de data een beetje open houden. Bij Arke kan je dan goed zoeken via een overzicht van prijzen per vertrekdata. Andere aanbieders bij wie je goedkoop naar Istanbul kan reizen, zijn onder meer de Vakantiediscounter en Kras.nl.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een vliegticket te kopen en een hotel of hostel te boeken. Vliegtickets vergelijk je het beste hier. Je kan dan ook zelf je hotel regelen, bijvoorbeeld via Booking.com (zie ook ons lijstje met een selectie van unieke hotels). Als je een willekeurige datum invult kan je de resultaten makkelijk sorteren op de prijs, en dan zie je hele goedkope aanbiedingen. Zo zijn er genoeg hostels met prijzen van minder dan 10 euro per nacht.

Je kan daarnaast ook zoeken naar mensen die gastvrijheid aanbieden via bijvoorbeeld Couchsurfing.com of Bewelcome.org.