Stedentrip Istanbul Boeken


Een overzicht van de aanbieders van een stedentrip naar Istanbul. In een keer direct weten hoeveel een vliegticket naar Istanbul inclusief hotel kost? Kijk dan bij deze aanbieders.

Corendon Stedentrip

Corendon noemt zichzelf de Turkije specialist en is dan ook een van de meeste bekende aanbieders voor een stedentrip naar Istanbul. Corendon heeft aanbiedingen van een weekendje Istanbul vanaf 199 euro per persoon als je goed vooruit boekt (en soms zelfs goedkoper!), maar over het algemeen moet je rekenen op bedragen vanaf 249-299 per persoon. De aanbieder heeft een groot aanbod van hotels geselecteerd, van goedkope tot redelijk luxe hotels. Met Corendon vlieg je meestal via Eindhoven, maar je kan ook via Schiphol of Rotterdam vliegen.

 


Arke Stedentrip naar Istanbul

Arke is ook een hele goede aanbieder voor een stedentrip naar Istanbul. Het is een van de meest populaire reisaanbieders in Nederland en is tevens een van de meest bekende en betrouwbare. En dit geldt ook voor de aanbiedingen voor Istanbul. De Istanbul aanbiedingen zijn vanaf ongeveer 175 euro per persoon voor twee nachten. Dat is inclusief hotel en vliegtickets naar Istanbul. Met Arke vlieg je voordelig en heb je een goede keuze van hotels, van goedkope mogelijkheden tot zeer luxe hotels.

 


Kras Stedentrip Istanbul

Een hele goede derde voor aanbiedingen voor een stedentrip naar Istanbul is Kras.nl. U kunt daar ook goed terecht voor last-minute aanbiedingen. Bij het selecteren van de aanbiedingen kunt u aangeven op welke termijn u graag naar Istanbul wilt gaan. Volgende week bijvoorbeeld een weekendje naar Istanbul? Bij Kras.nl is dat geen enkel probleem. Daarnaast is een ander voordeel van Kras dat ze niet met een lijst aankomen van honderd hotels waartussen u een keuze moet maken. Ze hebben een leuk lijstje van acht prima hotels klaarstaan. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker en overzichtelijker.