Vluchten Istanbul vanaf Eindhoven

Goedkoop vliegen naar Istanbul vanaf Eindhoven

Je hoeft niet per se vanaf Amsterdam Schiphol te vliegen naar Istanbul. Ook vanaf vliegveld Eindhoven gaan er vliegtuigen. Je kan vliegen met Transavia naar Istanbul. Je kan de goedkoopste vligtickets zoeken via World Ticket Center. Goedkope vliegtickets naar Istanbul kan je al vanaf 140 euro retour vinden, mits je vroeg boekt. Via OpVakantieVanafEindhoven.nl kan je ook veel goedkope vliegtickets met hotel bestellen met vliegtuigen naar Istanbul die via Eindhoven vertrekken.

Hoe kom je bij vliegveld Eindhoven

Luchthaven Eindhoven is een rustig en niet zo groot vliegveld. Naar Schiphol kom je zo met de trein, maar naar Luchthaven Eindhoven kun je niet met de trein komen. Vanaf treinstation Eindhoven C.S. gaan er daarom bussen (400, 401 of 103). Er gaan ook speciale bussen vanaf Amsterdam en Utrecht bijvoorbeeld. De bus heet de AirExpressBus.

Komt u met de auto dan is er in pdf formaat een routebeschrijving naar het vliegveld in Eindhoven beschikbaar. Dan wilt u waarschijnlijk ook parkeren op vliegveld Eindhoven dan hoeft dat niet per se direct op het vliegveld, u kunt namelijk ook parkeerprijzen vergelijken en gebruik maken van goedkoop parkeren buiten de luchthaven. U wordt dan met speciale shuttlebussen naar de luchthaven. Er is ook een speciale service dat u de auto bij het vliegveld achterlaat maar deze voor u elders goedkoper wordt geparkeerd.

Op vliegveld Eindhoven zijn veel faciliteiten. Ze hebben bijvoorbeeld ook wifi, zodat je voor je vertrek nog even deze website kan bekijken, en kan zien wat bijvoorbeeld het weer in Istanbul is. Er is ook een hotel op het vliegveld voor als je een vroege vlucht hebt en wilt overnachten.

Aankomst in Istanbul

Als je vanaf vliegveld Eindhoven naar Istanbul vliegt, kom je aan op vliegveld Sabiha Gökçen in Istanbul. Vanaf dit vliegveld gaan er bussen naar de binnenstad. Je kan ook een auto huren of een taxi nemen.

Meer over vliegtickets naar Istanbul