Hotels Prinseneilanden Istanbul

Merit Halki Palace HotelOp de Prinseneilanden van Istanbul kan je ook heerlijk een paar nachten in een hotel verblijven. Hier vindt u een aantal tips van prima hotels op de prinseneilanden. Een hotel is een geweldig idee voor als je wat langer op de Prinseneilanden wilt verblijven. Vooral Büyükada, het grootste eiland, heeft een mooi aantal hotels, waar je vaak al vanaf 60-90 euro kan overnachten.

Panorama Boutique Hotel

hotels prinseneilandenPanorama Boutique Hotel is een hotel op Büyükada met mooie vergezichten en een fijn terras. Het uitzicht dat je hebt op de Zee van Marmara is groots. Recensies melden dat de staf erg vriendelijk is en dat het hotel een goede prijs-kwaliteit verhouding kent. Panorama Boutique is een van de goedkopere hotels.

Kumsar Otel

hotels prinseneilanden Het Kumsar Otel is een van de meest gewaarde hotels van Büyükada. Het ligt vlak bij het haventje waar je aankomt met de veerboot en geeft een heel rustiek gevoel. De kamers zijn niet zo budget als bij een aantal andere hotels, maar de kwaliteit van het hotels ligt dan ook hoger, met volgens de referenties vriendelijke staf en een supergoede locatie. Ze hebben ook een aantal kamers met extra luxe.

Merit Halki Palace Hotel

merit-halki-palace-hotel-buyukadaDit hotel ligt op het voorlaatste prinseneiland, Heybeliada. Het biedt een zwembad en heeft een mooie grote tuin. Dit hotel kan echt een heerlijke verademing zijn na een aantal dagen Istanbul. De kamers bieden mooie vergezichten over zee of de bossen van het eiland. Je kan ook de andere eilanden zien liggen. Om bij het Merit Halki Hotel te komen komen, neem je de paardenkoets bij de haven, of je loopt er in twintig minuten heen.

Splendid Palas Buyukada

splendid-hotel-buyukadaHet Splendid hotel zit in een historisch gebouw dat er geweldig uitziet van buiten en dat van hout is gemaakt en is geïnspireerd door de Art Nouveau stijl die zo kenmerkend is voor het eiland. In de hoogzomer heb je waarschijnlijk last van een naburig discotheek. Aan een kant hebben de kamers vrij uitzicht op de open zee, aan de andere kant naar de zee richting de stad Istanbul.

Isola Guesthouse

isola guesthouseVeruit het best gewaarde hotel op Buyukada is Isola Guesthouse. Dit gasthuis heeft vier ruime kamers en biedt mooie uitzichten vanaf het terras of balkon. De ervaringen van bezoekers spreken vooral over de vriendelijkheid en dedicatie van de eigenaar van Isola Guesthouse, die iedereen blijkbaar gewoon een mooie ervaring mee wilt geven en veel tips heeft voor bezienswaardigheden en wat je zoal kan doen op het Prinseneiland.

Marine House

Marine-House-Boutique-HotelDit familiehotel dat ook onder de Turken populair is, wordt vooral geroemd voor zijn netheid en ontbijtbuffet. Er zijn weinig mensen die erover klagen en alles ziet er gewoon degelijk uit. De prijs is niet de laagste van alle hotels, maar Marine House is een prima aanrader als je op zoek bent naar een centrale ligging, kwaliteit, vriendelijkheid, netheid en degelijkheid.

Meer hotels op Prinseneilanden

zwemmen_in_istanbul

Dit zijn niet de enige hotels op de Prinseneilanden. Er zijn er ruim twintig in totaal. Je kan ze in dit overzicht allemaal bekijken. Vergeet vooral niet op de referenties te klikken, rechtsboven in de informatiepagina’s. Je kan bovendien de hotels ook rangschikken op prijs en de kwaliteit van ervaringen.